Tulevat jahdit

Tästä osiosta näet syksyn 2022 jahdit ja varaustilanteen. Sorsastukseen voit varata koko kosteikon itsellesi tai seurueellesi tai osallistua yhteisjahtiin johon otetaan kuusi metsästäjää. Kyyhkysjahtiin otetaan max. 3 henkilöä. Voit myös tulla kouluttamaan metsästyskoiraasi alueelle tai osallistua jahtiin vain noutavaa koiraa käyttäen. Sorsastamaan pääsee myös liikuntarajoitteiset, sillä aivan perille asti pääsee tarvittaessa autolla.

Kauden 2022 jahtipäivät:

La 20.8. (M) varattu

La 27.8. (J) varattu

Ke 31.8. (M) varattu

Su 11.9. (M) sorsastus 5 paikkaa varattavissa

14-18.9. (J) sorsastus 6 paikkaa varattavissa

24.9.(J) varattu

2.10.(M) varattu

5-9.10. (J) sorsastus 6 paikkaa varattavissa


Jos olet kiinnostunut jahdeista , niin ota yhteyttä. Kerro itsestäsi ja jahtitoiveista.